no capo!

[intro]

G D Em D G

[chorus]

G                   D
Nangis getih nyekseni
                Em        Bm
Kowe rabi ora karo aku, sayang
    C               G
Opo kowe lali biyen kowe janji
     Am             D
Ra bakal ninggalne aku

G                 D
Tak lilakno mantenmu, dungoku kowe langgeng
Em            Bm
Karo bojo pilihanmu
         C               G
Senajan njero dodo remuk ajur loro
     Am            D
Kowe disaut wong liyo

[verse]

Em                Bm
Abote langkah sikilku
      C                   D   G Bm 
Mlaku ning pelataran mantenmu
C                Am
Ajur batinku mok medot tresnoku
      D
Sayangku, tego tenan sliramu

Em                  Bm
Sungguh kau tega, sayangku
       C                  D   G Bm 
Kau campakkan semua harapanku
C           Am
Ra kuat aku nyawang sliramu
      D
Sayangku, kowe tego tenan nang aku

[chorus]

G                   D
Nangis getih nyekseni
                Em        Bm
Kowe rabi ora karo aku, sayang
    C               G
Opo kowe lali biyen kowe janji
     Am             D
Ra bakal ninggalne aku

G                 D
Tak lilakno mantenmu, dungoku kowe langgeng
Em            Bm
Karo bojo pilihanmu
         C               G
Senajan njero dodo remuk ajur loro
     Am            D
Kowe disaut wong liyo

[verse]

Em                  Bm
Sungguh kau tega, sayangku
       C                  D   G Bm 
Kau campakkan semua harapanku
C           Am
Ra kuat aku nyawang sliramu
      D
Sayangku, kowe tego tenan nang aku

[chorus]

G                   D
Nangis getih nyekseni
                Em        Bm
Kowe rabi ora karo aku, sayang
    C               G
Opo kowe lali biyen kowe janji
     Am             D
Ra bakal ninggalne aku

G                 D
Tak lilakno mantenmu, dungoku kowe langgeng
Em            Bm
Karo bojo pilihanmu
         C               G
Senajan njero dodo remuk ajur loro
     Am            D
Kowe disaut wong liyo                
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Mantenmu
                  nangis getih nyekseni
kowe rabi ora karo aku, sayang
opo kowe lali biyen kowe janji
ra bakal ninggalne aku

tak lilakno mantenmu
dungoku kowe langgeng karo bojo pilihanmu
senajan njero dodo remuk ajur loro
kowe disaut wong liyo

abote langkah sikilku
mlaku ning pelataran mantenmu
ajur batinku mok medot tresnoku
sayangku, tego tenan sliramu

sungguh kau tega, sayangku
kau campakkan semua harapanku
ra kuat aku nyawang sliramu
sayangku, kowe tego tenan nang aku
 
nangis getih nyekseni
kowe rabi ora karo aku, sayang
opo kowe lali biyen kowe janji
ra bakal ninggalne aku

tak lilakno mantenmu
dungoku kowe langgeng karo bojo pilihanmu
senajan njero dodo remuk ajur loro
kowe disaut wong liyo

abote langkah sikilku
mlaku ning pelataran mantenmu
ajur batinku mok medot tresnoku
sayangku, tego tenan sliramu

sungguh kau tega, sayangku
kau campakkan semua harapanku
ra kuat aku nyawang sliramu
sayangku, kowe tego tenan nang aku

nangis getih nyekseni
kowe rabi ora karo aku, sayang
opo kowe lali biyen kowe janji
ra bakal ninggalne aku

tak lilakno mantenmu
dungoku kowe langgeng karo bojo pilihanmu
senajan njero dodo remuk ajur loro
kowe disaut wong liyo                
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Mantenmu di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli






0 Komentar




Urutkan by abjad: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Berlangganan

Berlangganan dengan kami, kami akan mengirimkan kord setiap minggunya langsung ke email kamu