Intro : 
C G Am Em F C Dm G
C G Am Em F C Dm G

Reff :
        C            G
  sing uwes yo wes wae mas
         Am                Em
  pangapurane tenan dinggo awakmu
       F                C
  yen aku wes ngelarani atimu
         Dm         G
  walau aku masih sayang..

        C             G
  dan kini ku mencoba tuk pergi
         Am               Em
  ninggalke kowe sing tak tresnani
          F               C
  walau berat pasti kan kujalani
            Dm            G          C
  najan wes jodoku sesok aku bakal bali..

C                   G
 apik elekmu tak tompo
                   Am
mergo aku sayang kowe
                   Em
kabeh kekuranganmu tak tompo opo anane
F                C
 opo kurangku saiki
                  Dm
kowe mblenjani janji
                  G
jare arep tekan mati
                  (C)
jebul rabi we ra dadi

C         
 aku kudu piye
    G
nek pancen ngene uripku
Am
 adoh seko tresno
    Em
lan akeh kekuranganku
F
 aku mung iso nompo
C
 sak kuate atiku
Dm                   G
 nek kiro-kiro ra mampu
                  C
tak lungo seko atimu..

C                 G
 iki niat wes tenanan
               Am
ojo dinggo dolanan
                Em
opo meneh dilarani
               F
malah mengecewakan
                  C
iki ati udu kos kosan
                    Dm
sing iso dinggo ampiran
                     G
nek ncen kowe arep lungo
            (C)
rono lungo sisan..

Reff :
        C            G
  sing uwes yo wes wae mas
         Am                Em
  pangapurane tenan dinggo awakmu
       F                C
  yen aku wes ngelarani atimu
         Dm         G
  walau aku masih sayang..

        C             G
  dan kini ku mencoba tuk pergi
         Am               Em
  ninggalke kowe sing tak tresnani
          F               C
  walau berat pasti kan kujalani
            Dm            G          C
  najan wes jodoku sesok aku bakal bali..

C              
 saking sabare aku
G                   Am
 saking cintane awakku
ra tau iso nesu
Em
mergo kok kowe ngelarani aku
F                    C
 opo salah lan kurangku
kowe milih wong liyo
Dm                 
 durung mesti nek kowe
G
tibo wonge bakal ono

C                         G
 wong lanang jan menang mileh
wong wedok menang nolak
Am                 Em
 tapi aku ra pileh-pileh
mergo wong percumah
F                 C
 ning ati iki ra ono liyane
yo mung kowe
Dm
 arep kepiye wae
G
tresnoku yo mung nggo kowe

C                    G
 sesok kowe bakal getun         
nek cen uwes kelangan
Am                           Em
 kelangan uwong sing tok tresnani
kabeh mung bayangan
F                   C
 walau sakit kurasakan  
pahit pasti kutelan
Dm       
 nek cen kuwe jodoku
G
 pasti dipertemukan..

Reff :
        C            G
  sing uwes yo wes wae mas
         Am                Em
  pangapurane tenan dinggo awakmu
       F                C
  yen aku wes ngelarani atimu
         Dm         G
  walau aku masih sayang..

        C             G
  dan kini ku mencoba tuk pergi
         Am               Em
  ninggalke kowe sing tak tresnani
          F               C
  walau berat pasti kan kujalani
            Dm            G          C
  najan wes jodoku sesok aku bakal bali..

Outro:
       C    G
  ngapurane mas
          Am          Em
  aku wes ngelarani kowe
       F           C
  ra bakal tak baleni
         Dm          G
  mergo aku tresno kowe..

   C           G
  aku njaluk bali
          Am           Em
  cinta seperti dulu lagi
        F         C
  sayangku cuma kamu
          Dm         G
  dan tak akan terganti..
    C
  lagi..                
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Njaluk Balen
                  Reff :
sing uwes yo wes wae mas
pangapurane tenan dinggo awakmu
yen aku wes ngelarani atimu
walau aku masih sayang..

dan kini ku mencoba tuk pergi
ninggalke kowe sing tak tresnani
walau berat pasti kan kujalani
najan wes jodoku sesok aku bakal bali..

apik elekmu tak tompo
mergo aku sayang kowe
kabeh kekuranganmu tak tompo opo anane
opo kurangku saiki
kowe mblenjani janji
jare arep tekan mati
jebul rabi we ra dadi
      
aku kudu piye
nek pancen ngene uripku
adoh seko tresno
lan akeh kekuranganku
aku mung iso nompo
sak kuate atiku
nek kiro-kiro ra mampu
tak lungo seko atimu..

iki niat wes tenanan
ojo dinggo dolanan
opo meneh dilarani
malah mengecewakan
iki ati udu kos kosan
sing iso dinggo ampiran
nek ncen kowe arep lungo
rono lungo sisan..

Reff :
sing uwes yo wes wae mas
pangapurane tenan dinggo awakmu
yen aku wes ngelarani atimu
walau aku masih sayang..

dan kini ku mencoba tuk pergi
ninggalke kowe sing tak tresnani
walau berat pasti kan kujalani
najan wes jodoku sesok aku bakal bali..
         
saking sabare aku 
saking cintane awakku
ra tau iso nesu
mergo kok kowe ngelarani aku
opo salah lan kurangku
kowe milih wong liyo               
durung mesti nek kowe
tibo wonge bakal ono

wong lanang jan menang mileh
wong wedok menang nolak
tapi aku ra pileh-pileh
mergo wong percumah
ning ati iki ra ono liyane
yo mung kowe
arep kepiye wae
tresnoku yo mung nggo kowe

sesok kowe bakal getun         
nek cen uwes kelangan
kelangan uwong sing tok tresnani
kabeh mung bayangan walau sakit kurasakan  
pahit pasti kutelan
   
nek cen kuwe jodoku
pasti dipertemukan..

Reff :
sing uwes yo wes wae mas
pangapurane tenan dinggo awakmu
yen aku wes ngelarani atimu
walau aku masih sayang..

dan kini ku mencoba tuk pergi
ninggalke kowe sing tak tresnani
walau berat pasti kan kujalani
najan wes jodoku sesok aku bakal bali..

Outro:
ngapurane mas
aku wes ngelarani kowe
ra bakal tak baleni
mergo aku tresno kowe..

aku njaluk bali
cinta seperti dulu lagi
sayangku cuma kamu
dan tak akan terganti..
lagi..                
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Njaluk Balen di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli






0 Komentar




Urutkan by abjad: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Berlangganan

Berlangganan dengan kami, kami akan mengirimkan kord setiap minggunya langsung ke email kamu