Intro : 
C

Reff :
      C            G
Wes suwe anggonmu ilang
           Am          Em
bareng ketemu wes mantenan
      F                C
tak lilo nadyan gelo nemen
       G
jane kowe kecantol sinten..

       C           G
yo wes ra tak gandoli
       Am               Em
yen pancen mbok tilap rabi
        F              C
tiwas kesel mbok semayani
      G                           C
mergo neng kene aku akeh sing ngantri..

Musik : 
C G Am Em
F C G
C G Am Em
F C G C

    C
suwene leh mu ilang
         Am
bareng ketok wes dadi manten
      F          C
janji mbok rabi aku
               G
jebul mbok prekne prei sayang

       C
yo wes pancen mekaten
         Am
tak lilakne kowe dadi manten
     F                     C
ora eleng mbiyen ngomong sayang
     G                C
saikine cintaku kau buang..

    Am                  G
tresnoku sing gede mbok campakne
          F             Am
tiwas tak enteni kowe rabi ro liyane
   Am                      G
mending kowe tak lalikne wae
        F         G             E
amergo aku karo kowe wes prei sayang..

Reff :
      C            G
Wes suwe anggonmu ilang
           Am          Em
bareng ketemu wes mantenan
      F                C
tak lilo nadyan gelo nemen
       G
jane kowe kecantol sinten..

       C           G
yo wes ra tak gandoli
       Am               Em
yen pancen mbok tilap rabi
        F              C
tiwas kesel mbok semayani
      G                           C
mergo neng kene aku akeh sing ngantri..

Musik :
C G Am Em
F C G
C G Am Em
F C G C

    C
suwene leh mu ilang
         Am
bareng ketok wes dadi manten
      F          C
janji mbok rabi aku
               G
jebul mbok prekne prei sayang

       C
yo wes pancen mekaten
         Am
tak lilakne kowe dadi manten
     F                     C
ora eleng mbiyen ngomong sayang
     G                C
saikine cintaku kau buang..

    Am                  G
tresnoku sing gede mbok campakne
          F             Am
tiwas tak enteni kowe rabi ro liyane
   Am                      G
mending kowe tak lalikne wae
        F         G             E
amergo aku karo kowe wes prei sayang..

Reff :
      C            G
Wes suwe anggonmu ilang
           Am          Em
bareng ketemu wes mantenan
      F                C
tak lilo nadyan gelo nemen
       G
jane kowe kecantol sinten..

       C           G
yo wes ra tak gandoli
       Am               Em
yen pancen mbok tilap rabi
        F              C
tiwas kesel mbok semayani
      G                           C
mergo neng kene aku akeh sing ngantri..

      C            G
Wes suwe anggonmu ilang
           Am          Em
bareng ketemu wes mantenan
      F                C
tak lilo nadyan gelo nemen
       G
jane kowe kecantol sinten..

       C           G
yo wes ra tak gandoli
       Am               Em
yen pancen mbok tilap rabi
        F              C
tiwas kesel mbok semayani
      G                           C
mergo neng kene aku akeh sing ngantri..

Outro : 
C                
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Prei Sayang
                  wes suwe anggonmu ilang
bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen
jane kowe kecantol sinten

yo wes ra tak gandoli
yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni
mergo nang kene aku akeh sing ngantri

suwene leh mu ilang
bareng ketok wes dadi manten
janji mbok rabi aku
jebul mbok prekne prei sayang

yo wes pancen mekaten
tak lilakne kowe dadi manten
ora eling mbiyen ngomong sayang
saikine cintaku kau buang
 
tresnoku sing gede mbok campakne
tiwas tak enteni kowe rabi ro liyane
mending kowe tak lalikne wae
amergo aku karo kowe wes prei sayang

wes suwe anggonmu ilang
bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen
jane kowe kecantol sinten

yo wes ra tak gandoli
yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni
mergo nang kene aku akeh sing ngantri

suwene leh mu ilang
bareng ketok wes dadi manten
janji mbok rabi aku
jebul mbok prekne prei sayang

yo wes pancen mekaten
tak lilakne kowe dadi manten
ora eling mbiyen ngomong sayang
saikine cintaku kau buang

tresnoku sing gede mbok campakne
tiwas tak enteni kowe rabi ro liyane
mending kowe tak lalikne wae
amergo aku karo kowe wes prei sayang

wes suwe anggonmu ilang
bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen
jane kowe kecantol sinten

yo wes ra tak gandoli
yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni
mergo nang kene aku akeh sing ngantri

wes suwe anggonmu ilang
bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen
jane kowe kecantol sinten

yo wes ra tak gandoli
yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni
mergo nang kene aku akeh sing ngantri                
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Prei Sayang di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli






0 Komentar




Urutkan by abjad: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Berlangganan

Berlangganan dengan kami, kami akan mengirimkan kord setiap minggunya langsung ke email kamu